Over ons

City Legal is een jong, gedreven en vakbekwaam notariskantoor in Amstelveen.

Edward Oostendorp, notaris, en Angeline Oosterbaan, kandidaat-notaris, bedienen met een klein en flexibel team allerlei soorten cliënten op alle rechtsgebieden. Door aandacht, toewijding en enthousiasme – naast uiteraard deskundigheid – kunnen wij onze cliënten uitstekend begeleiden bij hun juridische vraagstukken. Of het nu gaat om het opzetten van een vennootschapsstructuur, de overdracht van een bedrijfspand of het opstellen van een testament. Daarbij vinden wij persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk. 

Ons kantoor is gelegen op de vijfde verdieping van het Bavinckhouse aan de Prof. J.H. Bavincklaan 2 te 1183 AT Amstelveen. Direct voor de ingang kunt u gratis parkeren. Ook met openbaar vervoer is ons kantoor uitstekend te bereiken met tram 25 of 5 (halte Kronenburg). Het kantoor is overigens goed toegankelijk voor mindervaliden.

Onze missie

Onze missie is het begeleiden en adviseren van onze cliënten op de belangrijke momenten in hun leven, zowel bedrijfsmatig als op het persoonlijke vlak.

Wij zetten onze specialistische kennis graag in, zowel voor onze zakelijke als particuliere cliënten. Individueel of in teamverband (binnen of buiten ons eigen kantoor) behandelen wij een breed spectrum aan zaken, van relatief eenvoudige opdrachten tot complexe projecten. Daarbij zijn wet- en regelgeving voortdurend aan verandering onderhevig. Door middel van het bijhouden van vakliteratuur en het volgen van opleidingen blijft onze kennis actueel en bent u verzekerd van het beste resultaat.

Wie zijn wij?

Edward Oostendorp
Notaris / Partner

Edward Oostendorp is notaris en heeft een ruime staat van dienst. Hij heeft in 1999 zijn studie notarieel recht afgerond. Vervolgens heeft hij de beroepsopleiding voor het notariaat gedaan en tevens de Grotius specialisatie opleiding vastgoedrecht met goed gevolg afgerond. Hij is lid van de Vereniging van Vastgoedjuristen en volgt de rechtsontwikkelingen op de voet. Edward is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedrecht.

Angeline A.M. Oosterbaan
Kandidaat-notaris / Partner

Angeline Oosterbaan is kandidaat-notaris en zit sinds 1999 in het vak. Na haar studie notarieel recht in Leiden volgde zij de beroepsopleiding voor het notariaat en diverse aanvullende cursussen en opleidingen. Angeline heeft jarenlange ervaring opgedaan op een groot notariskantoor in Haarlem voor zij in 2017 naar Amstelveen kwam. Haar specialisaties zijn vastgoedrecht en familierecht.